Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple’dan AirPods satışlarında büyük başarı!

Apple’dan AirPods satışlarında büyük başarı!

0

Apple’ın aksesuarları arasında en çok dikkat çeken ürünler arasında yer alan AirPods ve AirPods Pro son günlerdeki satış başarısı ile gündemde. Peki AirPods satışları nasıl gidiyor?

AirPods satışları nasıl gidiyor?

Apple’ın sevilen aksesuarları arasında yer alan AirPods ve AirPods Pro için son dönemlerin satış rakamları yaklaşık olarak oldu. Özellikle yurt dışında geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kara Cuma indirimleri, ürünlerin uygun fiyata satılmasını sağladı. Hal böyle olunca, kullanıcıların Apple ürünlerine olan ilgisi de büyüktü.

Bu indirimler sırasında yaklaşık 3 milyon AirPods ve AirPods Pro satıldı. Bu Apple için oldukça güzel bir rakam manasına geliyor.

AirPods modeli uzun yıllardır kullanıcılar için kablosuz kulaklık arasında en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. AirPods modelleri yurt dışında ülkemize oranda daha ulaşılabilir fiyatlar ile satılıyor. Hal böyle olunca, özellikle Apple ürünlerini kullanmayı tercih eden kullanıcılar için AirPods indirimler ile beraber oldukça cazip hale geliyor.

AirPods ile AirPods Pro arasındaki en büyük fark

Apple’ın kablosuz kulaklıklar konusundaki başarısı ilk olarak AirPods ile başladı. Uzun süren batarya kullanım ömrü, şık tasarımı ve kullanıcılara sunduğu kolaylıkların yanında aktif gürültü engelleyici gibi farklı özelliklerden mahrum kalan AirPods Pro’nun bir üst modeli geçtiğimiz aylarda tanıtıldı. En yeni AirPods modeli AirPods Pro, bir önceki nesle göre aktif gürültü önleyici sistemi ile öne çıkıyor. Ayrıca bu model, bu özelliği ile aktif gürültü engelleyici özelliğe sahip ilk kulak içi kulaklık olmayı başardı.

AirPods Pro modeli bu özelliği ile gürültüleri aktif olarak engelleyebilirken, üzerinde bulunan kulakçıklar ile de sesi engelleyip kullanıcının daha rahat bir deneyim elde etmesini sağlıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz