Ana Sayfa Apple Ünlü yönetmen iPhone 11 ile reklam çekti!

Ünlü yönetmen iPhone 11 ile reklam çekti!

0

Apple ürünleri hakkında yaptığı reklamlar ile zaman zaman gündeme oturan bir teknoloji şirketi. Reklamlarında ürünlerin özelliklerini ortaya koymayı seven Apple’ın yeni reklamı oldukça ilgi uyandırdı.

Apple’ın yeni reklamı

Apple reklamlar konusunda rakiplerinden çok farklı yollar izlemeyi seven bir şirket. Genel olarak eğlenceli reklamlar ile karşımıza çıkan teknoloji devi, bu sever aksiyon dolu bir reklam ile karşımızda. Üstelik aksiyon dolu reklamın yönetmeni ise aksiyon dolu filmlerden hatırlayacağımız John Wick ve Deadpool 2’nin arkasındaki yönetmen David Leitch.

Apple’ın sinematik kartopu savaşı olarak adlandırdığı kısa reklam, Apple’ın YouTube kanalında yayınlandı. Apple’ın reklamı 1 gün içerisinde 200 bin izlenmeyi de geçti.

90 saniyelik reklam içerisinde birçok macera bulunduruyor. Bu maceralar, yönetmeninde etkisi ile beraber oldukça sürükleyici bir hal almış. iPhone 11 Pro ile çekilen reklamda küçük kız kardeş ve abisi başrolde. Takımlar arası bir kar topu savaşını izlediğimiz reklamın içerisinde ağır çekimden tutunda aksiyon dolu çekimlere kadar birçok detay var. Karlı bir tepede çekilen reklamda çok farklı senaryoları görmek mümkün.

Apple, sonu tatlı biten reklamın son kısmında rakiplerine de gözdağı vermiş. Video’nun sonunda Apple’ın iPhone 11 serisini tanıttığı lansmanda söylediği gibi “Bir akıllı telefondaki en yüksek kaliteli video” yazısını görüyoruz. Böylelikle Apple iddiasını bir kez daha hatırlatmış oldu.

Apple’ın yeni reklamı hakkında fikirleriniz neler? Apple’ın reklamlarını seviyor musunuz?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz