Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple, kapanan MacBook Pro için rehber yayınladı

Apple, kapanan MacBook Pro için rehber yayınladı

0

Apple ürünlerinin kalite ve sağlamlığı ile ön plana çıkan bir firma olsa da, iddialı ürünlerinde zaman zaman sıkıntılar yaşayabiliyor. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan ve  Apple’ın en yeni bilgisayarlarından birisi olan MacBook Pro kapanma sorunu ile gündemde. Peki Apple MacBook kapanma sorunu çözümü için kullanıcılara hangi yöntemi kullanıcılara önerdi?

Apple kullanıcılara sorunlar için çözüm önerdi

Apple, geçtiğimiz aylarda tanıttığı en yeni bilgisayarı için ortaya çıkan sorunlardan dolayı kullanıcılarına resmi internet sitesi üzerinden önerlerilerde bulundu. Apple, bilgisayarlarındaki bataryanın dolu olmasına rağmen kapanma sorununu kabul ettiğini ve önereceği çözümlerin işe yaramaması durumunda Apple Destek ile iletişime geçilmesi gerektiğini belirtti.

Eğer 13 inç MacBook Pro 2019 modeliniz bataryası yüzde 90 oranından daha fazla dolu ise bataryanızın doluluk oranı yüzde 90’ın altına indirin.

Bu adımdan sonra MacBook Pro’nuzu şarja takın ve bilgisayarda kullandığınız tüm uygulamalardan çıkın.

Uygulamları kapattıktan sonraki adımda, bilgisayarınızın kapağını kapatıp  uyku moduna geçirmeniz gerekiyor. Eğer bilgisayarınız kapağı kapandığında uyku moduna geçmiyorsa bu ayarları aktif etmeyi unutmamanız gerekiyor.

Son adımda ise bilgisayarınızın en az 8 saat boyunca şarjda kalması gerekiyor. Bu sürenin ardından bilgisayarınızı en son MacOS sürümüne güncelleyip adımları tamamlamış oluyorsunuz

Apple’ın MacBook kapanma sorunu için önerdiği çözüm bu şekilde. Herhangi bir zorluğu bulunmayan bu adımları tamamladıktan sonra sorun çözülmezse, Apple Destek uygulaması üzerinden veya Apple Destek’i arayarak sorunu Apple ile iletişim halinde çözmeniz gerekebilir.

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz