Ana Sayfa Apple Apple Music ödülleri kazananları açıklandı

Apple Music ödülleri kazananları açıklandı

0

Apple her yıl olduğu gibi yılın en iyilerini açıklamaya devam ediyor. Oyun ve uygulamalar için en iyileri açıklayan Apple, yeni yıla girmeden Apple Music Ödülleri kazananları listesini de açıkladı.

Apple Music Ödülleri kazananları

Apple Music Ödülleri bu yıl ilk defa ayrı bir kategori olarak değerlendirildi. Apple editörleri, farklı kategoriler için en iyileri belirledi. İşte Apple tarafından seçilen en iyiler

Yılın sanatçısı: Billie Eilish

Yılın ön çıkan sanatçısı: Lizzo

Yılın şarkısı: Lil Nas X – Old Town Road

Yılın albümü: When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (Billie Eilish)

Apple Music hakkında

Apple, müziği kendini adayan bir teknoloji şirketi. İPod ve iTunes ile Apple, cebinize bin şarkı koyabileceğiniz cihazlar ile bir devrimi başlatmıştı. Şimdi ise Apple Music bunu 60 milyondan fazla şarkı, binlerce çalma listesi ve dünyanın en iyi müzik uzmanlarından global bir canlı yayın olan Beats 1 Radio ile yapıyor.. Apple Music, 2015’ten bu yana 115 ülkede on milyonlarca abonesi ile sorunsuz bir şekilde iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod ve CarPlay’de kullanılıyor. Kısacası, geçmişte bir devrim başlatarak cebimize bin tane şarkı sığdırmayı başaran Apple, bugun Apple Music ile milyonlarca şarkıyı cebimize koymakla kalmıyor saatlerimize kadar ulaştırabiliyor.
Apple Music, Apple cihazların yanı sıra Android cihazlarda da kullanılabiliyor. Öğrenciler için 6.99 TL fiyat etiketine sahip olan Apple Music, standart kullanıcılar için 13.99 TL olarak satın alınabiliyor. Aile üyeliği için ise 5 kişi aynı anda kullanabileceğiniz paket 20.99 TL fiyat etiketine sahip.

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz