Ana Sayfa Uygulamalar Apple Uygulamaları Clips için yeni özellikler geldi

Clips için yeni özellikler geldi

0

Apple’ın, iPhone ve iPad’lerde kısa video klipler oluşturulmasını sağlayan uygulaması Clips için yeni bir güncelleme yayınlandı. Clips özellikleri arasına Memoji, Animoji ve birçok çıkartmayı kullanabilme eklendi.

Clips artık daha eğlenceli

Apple’ın iPad ve iPhone’larda kullanıcılarına sunduğu Clips, yeni güncelleme ile beraber daha fazla yaratıcılık sunacak. Kullanıcılar kendi oluşturdukları videolara mesajlar kısmında oluşturdukları Animojilerini ekleyebilecek ve videolarına kendilerini daha fazla katacak

Kullanıcılar sanatsal filtreler, animasyonlu metin, müzik, çıkartmalar ve diğer mevcut Clips özelliklerinin tümü, Animoji ve Memoji video kliplerinin üzerine katmanlar halinde ekleyebilecekler. Apple’ın bir diğer dikkat çektiği nokta ise iPhone 11 serisinin geniş açı kamerası. Bu geniş açı kamera sayesinde kullanıcılar geniş açılı videolarına daha fazla içerik ekleyebilecek.

Animasyonlu çıkartmalar ve emoji karakterleri iPhone ve iPad’deki ön kamera kullanıldığında kullanıcının yüz hareketlerini takip edebilecekler. Böylece kullanıcılar kısa filmlerinde yüzlerine ekledikleri güneş gözlüklerini hareket ettiklerinde de kaybetmeyecekler. Kullanıcının yüzü ile beraber yüzde kullanılan efektler de hareket edebilecek.

Clips’e başka neler geldi?
  • Kış ruhunu yansıtan “Karlı Bir Gün” posteri.
  • Yedi adet yeni Mickey Fare ve Minnie Fare çıkartması.
  • Arapça ve İbranice dahil, sağdan sola yazılan dillere yönelik destek.

Apple’ın iMovie benzeri bir uygulaması olan ancak kısa ve eğlenceli videolar oluşturmamızı sağlayan Clips uygulamasını hakkında fikirleriniz neler?

Uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz