Ana Sayfa Apple iPhone SE 2 çok farklı bir isimle gelebilir

iPhone SE 2 çok farklı bir isimle gelebilir

0

Apple’dan uzun zamandır beklenen uygun fiyatlı yeni iPhone modeli iPhone SE 2 beklendiği gibi olmayabilir. Ortaya çıkan iPhone SE 2 özellikleri ile beraber diğer sızıntı beklenen modelin daha farklı bir isimle gelebileceği.

iPhone SE 2 çok farklı bir isimle gelebilir

Apple’ın uygun fiyatlı bir iPhone modeli ile karşımıza çıkacağını çok uzun zamandır bekliyorduk. Beklenen model, iPhone SE modelinin devamı olacağı için isminin de iPhone SE 2 olması bekleniyordu. Son sızıntılar ise bu iddiaları yalanlıyor. Güvenilir iddiaları ile tanınmış Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre daha düşük maliyetli iPhone’un ismi iPhone 9 olacak.

Tahmin edilen eski adı ile iPhone SE 2 özellikleri de şimdiden belli olmak üzere. Ortaya sürülen iddialara göre uygun fiyatlı yeni iPhone Touch ID ile beraber gelecek. 4.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan telefon, Apple’ın en güçlü işlemcisi olan A13 Bionic’ten güç alacak. Böylelikle Apple uygun fiyatlı bir iPhone’u satışa çıkarsa dahi yeni müşterilerine güçsüz bir telefon satmamış olacak.

iPhone SE’nin 3 GB RAM’e sahip olması bekleniyor. Uygun fiyatlı telefon 399 dolar satış fiyatı ile karşımıza çıkacak. Bu fiyat, en uygun fiyat olacak ve 64 GB depolama alanına sahip olabileceksiniz.

iPhone 9 özellikleri ortaya yavaş yavaş çıkarken, bu modelin 2020 yılının Mart ayında tanıtılması bekleniyor. Ortaya atılan bu tarihin sebebi ise ilk uygun fiyatlı iPhone modeli iPhone SE’nin mart ayında tanıtılması.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz