Ana Sayfa Apple MacBook Pro 16 kullanıcılarına güzel haberler

MacBook Pro 16 kullanıcılarına güzel haberler

0

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın en yeni bilgisayarı MacBook Pro patlama sorunu ile gündeme gelmişti. Dünyanın birçok yerinden gelen şikayetler üzerine MacBook Pro hoparlör sorunu ile alakalı Apple’dan bir açıklama geldi.

Apple, yazılım güncellemesi ile sorunu çözecek

Geçtiğimiz günlerde Apple’dan yeni bilgisayar alan kullanıcılardan birçok şikayet gelmiş, kullanıcılar yeni MacBook Pro’larının hoparlörümde patlama olduğunu belirtmişti. Kullanıcıların daha birkaç haftalık bilgisayarlarında böyle sorunlar yaşayıp bilgisayarlarını teknik servise götürmesi üzerine Apple’dan açıklama geldi. Apple, bilgisayarlarda yaşanan sorunun farkında olduğunu ve bu sorunu önümüzdeki haftalarda yazılım güncellemesi ile çözeceğini belirtti.

Apple’dan gelen açıklamada bir diğer dikkat çeken detay ise yetkili servislerden istediği önlem. Apple, kullanıcıların sıkıntı yaşadığı MacBook Pro’ların yetkili servise gelmesi durumunda, yetkili servislerin bilgisayarlara herhangi bir müdahalede bulunmamasını ve kullanıcılardan beklemesini istemelerini istedi. Bu istekle beraber, yazılım güncellemesi gelene kadar kullanıcıların bir süre sıkıntı çekebilirler. Gene de sorunun donanımsal olmaması ve yazılım güncellemesi ile giderilebiliyor olması oldukça.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz