Ana Sayfa Apple Tim Cook Japonya’da

Tim Cook Japonya’da

0

Apple’ın CEO’su Tim Cook Japonya ziyaretine başladı. Tim Cook, ziyareti sırasında 13 ila 84 yaş arasındaki uygulama geliştiricileri ile buluşup, küçük uygulama geliştiricileri ile de sohbet etti.

Tim Cook Japonya’da 

Ziyareti sırasında tweet atan Apple CEO’su, “Yaşınız ne olursa olsun, kodlamanın hayallerinizi takip edebilmeniz için yeni fırsatlar açtığını kanıtlayan, hayal gücü geliştiricilerimizden Masako San ve Hikari San ile bir araya gelmek ne güzel! Apple Omotesando’da sizi görmek harika!” şeklinde tweet attı.

Bu ziyaret, aslında Cook’un yaptığı normal ziyaretler arasında yer alıyor. Tim Cook, daha önceki zamanlarda da dünyanın en eski uygulama geliştiricisi olarak adlandırılan Omotesando Masako Wakamiya ile ve WWDC 2017’de buluşmuştu.

Tim Cook Japonya ziyareti, Japonya’da eylül ayında açılan en büyük Apple Mağazası olan Marunouchi’yi ziyaret ederek devam etti . Cook, yerel bir ilkokuldan gelen öğrencilerle tanışıp meraklı soruları cevapladı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz