Ana Sayfa Apple iOS 13.3 yayınlandı! Hatalara sonunda veda edildi!

iOS 13.3 yayınlandı! Hatalara sonunda veda edildi!

0

Apple, iPhone’lar için en yeni güncellemesi olan iOS 13.3 güncellemesini yayınladı. Peki iOS güncellemesi yenilikler tarafında kullanıcılara neler sunacak?

iOS güncellemesi yenilikler kısmında nelerle geldi?

Apple iPhone’lar için yayınladığı yeni güncelleme ile beraber bazı yenilikleri iPhone kullanıcılarına sundu. iPhone’a eklenen yeni ebeveyn denetimleri ile beraber, anne ve babalar çocuklarının kimleri arayabileceğini seçebilecek. Bunun yanında, kimlere mesaj gönderebileceği gibi birçok seçeneği de belirleyebilecek.

Eklenen yenilikler arasına, kullanıcıların iOS 13.3 ile beraber Fotoğraflar uygulamasında video kısalttıklarında yeni bir video oluşturabilmesi de yerleşti.

iOS 13.3, iOS 13 ile beraber gelen birçok hatanın da sonu oldu. Apple uzun zamandır şikayet edilen sorunların çoğunu bu güncelleme ile beraber ortadan kaldırdı.

Kullanıcıların Mesajlar uygulamasında gönderdikleri ekran resimlerinin bulanık olmasını oluşturan hata ortadan kaldırıldı.

Gmail hesapları ile yaşanan bir sorun da düzeltilen sorunlar arasında. Gmail hesabınıza ait bir mail’i yana kaydırarak silememenize sebep olan hata da artık Apple tarafından yok edildi.

Ekran resmi kaydettikten sonraki süreçte kaydedilememe sorunu kaldırıldı.Kullanıcılar ekranlarındaki cevapsız arama bildirimlerini silemiyorlardı. Bu hata da iOS 13.3 ile beraber kaldırıldı.

Kablosuz şarj aletlerinin destekleyen iPhone’ları olması gerekenden daha yavaş şarj etme sorunu ortadan kaldırıldı. iPhone’larda bulunan “Akıllı tersine çevir” özelliği aktifken Koyu Mod’un kapatılmasını engelleyen hata da Apple’ın kullanıcıların şikayeti sonrasında kaldırdığı hatalar arasında.

Apple, yeni güncelleme ile beraber kullanıcıların dert yandığı sorunların çoğunu çözerken ebeveynlerin de seslerine kulak vererek yeni özellikleri hayatımıza kattı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz