Ana Sayfa Haberler iOS 13.3 yayınlanma tarihi ortaya çıktı

iOS 13.3 yayınlanma tarihi ortaya çıktı

0

Apple’ın iPhone’lar için yayınlayacağı yeni yazılım güncellemesi için tarih belli oldu. iPhone yazılım güncelleme haberini bekleyenler için beklenmesi gereken süre oldukça kısa.

iOS 13.3 yayınlanma tarihi ortaya çıktı

Apple’ın iPhone’lar için yayınlayacağı yeni güncelleme için tarih belli oldu. Bu tarihin ortaya çıkış sebebi ise oldukça ilginç. Vietnamlı telekominikasyon şirketi Viettel, eSIM desteğine önümüzdeki Cuma günü başlayacak ve kullanıcılarına bu hizmeti kullanabilmeleri için telefonlarının iOS 13.3 sürümüne güncellenmiş olması gerektiğini belirtiyor. Bu da demek oluyor ki, Apple önümüzdeki Cuma gününe kadar iPhone’lara yeni özellikler katacak güncellemeyi yayınlayacak. Bizim tavsiyemiz, Apple’ın genellikle salı ve çarşamba günleri güncellemeleri yayınlanlamasından dolayı bugün ve yarın telefonunuzu kontrol etmeyi unutmayın. Peki telefonlarımıza hangi özellikler gelecek?

iPhone kullanıcıları için yeni müjdeler var. Özellikle ebeveynleri ilgilendiren yenilikler ile anne ve babalar çocukları üzerinde daha fazla denetim imkanına sahip olacak. Anne ve babalar, yeni güncelleme ile beraber çocuklarının akşam 9’dan sonra iletişimlerini takip edebilecekler. Ayrıca çocuklarının kendileri dışında da başka insanlar ile iletişime geçmelerini engelleyebilecekler.

Yeni gelen güncellemedeki bir diğer detay ise, memoji kullanımı için. Artık kullanıcılar memojileri devre dışı bırakmak için bir geçişe sahip olacaklar. Böylelikle emojileri kullanırken daha rahat hareket edebileceksiniz.

Gelen güncelleme ile beklediğimiz diğer detay ise telefonların performanslarına yönelik hataların ortadan kaldırılması. Böylelikle iOS 13 ile beraber gelen hataların ortadan kalkması da mümkün olacak.

Sizin Apple’dan beklentileriniz neler? Apple hangi sorunları çözmeli?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz