Ana Sayfa Apple Apple Pro Display XDR ekranın temizlenmesi hakkında uyarıda bulundu

Apple Pro Display XDR ekranın temizlenmesi hakkında uyarıda bulundu

0

Apple’ın en üst düzey teknolojilerine sahip yeni monitörü Pro Display XDR satışa çıktı. Apple, en yeni teknolojilere sahip Pro Display XDR temizliği hakkında uyarı yayınladı.

Apple’dan yeni teknolojik cihazı için uyarı geldi

Apple, Pro Display XDR temizliği için bir destek belgesi yayınladı. Bu sayfada Apple’ın en yeni ekranı nasıl temizlenmesi gerekiyor kullanıcılara ayrıntılı olarak anlatıldı. Apple, Pro Display XDR’da standart veya nano dokulu bir cam bulunduğunu bundan dolayı dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Eğer Nano dokuya sahip bir Pro Display XDR’ınız varsa temizlik için herhangi bir bez veya araç kullanmamanız gerekiyor. Apple, kullanıcıların bu ekranı temizlemesi için kutunun içerisinden çıkan kuru parlatma bezini kullanması gerektiğini belirtiyor.

Ayrıca bu kuru bezin kullanım sırasında su dahil herhangi bir sıvı ile ıslatılmaması gerekiyor. Kullanıcılar temizliklerini tek bir bez ile kuru bir şekilde yapmak zorunda.

Eğer aldığınız Pro Display XDR normal cama sahipse durumlar biraz daha kolaylaşıyor. Apple, kutudan çıkan cilalama bezini veya başka bir temiz, kuru, mikro fiber bezi kullanarak ekranı temizlemenin bir sıkıntı yaratmayacağını söylüyor.

Yapılan uyarılar arasında ekran temizliğinin yapıldığı sırada ürünün elektrik ile bağlantısının kesilmesi gerektiği gibi uyarılar da var. Apple, kullanılan bezin temizlenmesi içinde özel bir madde hazırladı. Parlatma bezi bulaşık detarjanı ve suyla yıkanmalı. İyice durulandıktan sonra bez en az 24 saat kurultulmalı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz