Ana Sayfa Haberler iPhone SE 2 hakkında neler biliyoruz?

iPhone SE 2 hakkında neler biliyoruz?

0

Apple’dan uzun zamandır beklenen uygun fiyatlı telefonu iPhone SE 2 özellikleri nasıl olacak sorusu sızıntılar ile yavaş yavaş cevap buluyor. Peki bugüne kadar hangi sızıntılar ortaya çıktı?

iPhone SE 2 özellikleri nasıl olacak

2019 yılının sonlarına gelirken iPhone SE 2 hakkındaki sızıntılar gelmeye devam ediyor. Özellikle uygun fiyatlı bir iPhone almak isteyenlerin beklediği telefon hakkında neredeyse tüm özellikler tahmine edilebilir duruma geldi

iPhone 9 olarak adlandırılması beklenen yeni telefon A13 Bionic işlemcisi ile gelmesi bekleniyor. Uygun fiyatlı iPhone SE 2, 3 GB RAM’e sahip olacak. Apple’ın en üst düzey teknolojileri arasında gördüğü Face ID maliyetli bir teknoloji. Bundan dolayı da, uygun fiyatlı modelde bu teknolojinin olması beklenmiyor.

Kamera tarafında da 12 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera bekleniyor. Şu anda çözünürlük tarafında sızıntılar olsa da kamera sayısı konusunda herhangi bir sızıntı bulunmuyor.

Ekran tarafına bakarsak 4.7 inç büyüklüğünde bir ekran bekleniyor. Apple, ekran türünde iPhone 11’de uyguladığı stratejiyi uygulayacak. OLED ekranın maliyetlerinden dolayı ekran tarafında LCD kullanılması bekleniyor. Böylelikle Apple, genel toplamda maliyetleri kısarak en uygun fiyata erişmeye çalışacak.

Son tahmin ise bu uygun fiyatlı modelin ne zaman çıkacağı hakkında. İlk uygun fiyatlı olması amaçlanan ve piyasaya sürülen model olan iPhone SE, Mart ayında tanıtılmıştı. Analistler, bu modelinde geçmişte olduğu gibi Mart ayında tanıtılmasını bekleniyor.

Apple’ın uygun fiyatlı yeni telefonu için sızıntılar bu şekilde. Sizin fikirleriniz neler?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz