Ana Sayfa Öne Çıkanlar Yılın en iyi uygulaması neler yapıyor? Video!

Yılın en iyi uygulaması neler yapıyor? Video!

0

Apple geçtiğimiz günlerden yılın en iyi uygulamalarını seçti. Her alanda seçilen en iyi uygulamalar kategorisinin en üstünde bulunan “Yılın Uygulaması” da belli oldu. Apple, bir kamera uygulaması olan Spectre Camera’yı yılın en iyi uygulaması olarak nitelendirdi. Peki Spectre Camera nasıl fotoğraf çekiyor, kullanıcılara neler sağlıyor?

Yılın en iyi uygulaması neler sağlıyor?

Apple tarafından yılın en iyi uygulaması seçilen Spectre Camera 19.99 TL gibi bir fiyata sahip. Peki bu uygulama neleri değiştiriyor, nasıl fotoğraflar çekiyor gelin yakından bakalım.

Spectre Camera uygulaması diğer uygulamalardan farklı olarak birçok teknolojiyi kullanıyor. Fotoğraf çekmeye başladığınız andan itibaren yüzlerce fotoğraf çekiliyor. Çekilen bu fotoğraflar makine öğrenimi, yapay zeka ve metal grafik hızlandırma teknolojileri kullanılarak dikkatlice birleştiriliyor.

Sonuç olarak, beklediğiniz saniyeler içerisinde çok farklı bir fotoğraf size sunulmuş oluyor.

Spectre, hayalet manasına geliyor. Hayalet kamera diyebileceğimiz bu uygulama ile çektiğiniz fotoğraflarda hareket eden her şey yok oluyor. Bu söylediklerimiz, yogun trafikte akan arabaların yok olması ve kalabalık insanlarında bir anda şehri boşaltması manasına geliyor.

Uygulama içerisindeki diğer mod ise ışık izi modu diyebileceğimiz mod. Bu mod ile geceleri ve gündüzleri ışığa sahip her şey bir iz bırakabiliyor.

Genel olarak uygulamaya baktığımızda 2 farklı şekilde fotoğraf çekebildiğimizi görüyoruz. Bu fotoğrafları çekmek ise basit arayüz sayesinde oldukça kolay bir hale geliyor.

Bu videoda, 19.99 TL ücrete sahip Spectre Camera nasıl fotoğraf çekiyor sorusunu cevaplıyor ve bu ücreti hak edip etmediğine yakından bakıyoruz. İyi seyirler


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz