Ana Sayfa Apple 10 yıl içerisinde en çok indirilen uygulamalar belli oldu

10 yıl içerisinde en çok indirilen uygulamalar belli oldu

0

Akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile beraber gündelik yaşamımız değişti. Telefonlarımıza indirdiğimiz uygulamalar ile beraber bankacılık uygulamalarından tutun da iletişimde kalmak gibi birçok şeyi akıllı telefonlarımızda bulunun uygulamalar ile yapıyor. Burada merak edilen sorusu ise akıllı telefonlarımıza en çok indirilen uygulamalar hangileri sorusu oluyor. Bu soru cevabını buldu.

10 yıl içerisinde en çok indirilen uygulamalar belli oldu

App Annie, son 10 yıl içerisinde en çok indirilen uygulamaları açıkladı. Bu uygulamaları tahmin etmek zor değil ancak listede son dönemlerde çıkan uygulamalarında yer alması şaşırtıcı.

  1. Facebook
  2. Facebook Messenger
  3. WhatsApp
  4. Instagram
  5. Snapchat
  6. Skype
  7. TikTok
  8. UC Browser
  9. YouTube
  10. Twitter

Listeye baktığımız zaman ilk 6 sırayı tahmin etmek zor değil. Dünyanın en büyük sosyal medya uygulamaları ve iletişim ağları arasında yer alan uygulamalar bu listenin en üst sırasında kendine yer bulmuş. Son dönemlerde sıkça rasatladığımız TikTok uygulaması da yeni bir uygulama sayılmasına rağmen bu büyük listede kendine yer bulmuş.

En çok indirilen uygulamalar gibi en çok para harcadığımız uygulamalarda belli oldu. İşte insanların gözlerini kırpadan para harcadığı o uygulamalar

  1. Netflix
  2. Tinder
  3. Pandora Music
  4. Tencent Video
  5. LINE
  6. iQIYI
  7. Spotify
  8. YouTube
  9. HBO Now
  10. Kwai

İnsanlar, müzik dinlemek, bir şeyler seyretmek ve yeni insanlar ile tanışmak için oldukça fazla para harcamışlar.

En çok indirilen uygulamalar ve en çok para harcadığımız uygulamalar bu şekilde. Sizin en çok para harcadığınız uygulama hangisi? Yorumlarda belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz