Ana Sayfa Apple Apple her gün hediye dağıtacak!

Apple her gün hediye dağıtacak!

0
Apple, Çin'deki App Store'dan 700 Uygulamayı Kaldırdı!

2019 yılı bitiyor ve 2020 yılına doğru yaklaşıyoruz. Her yerde kampanya ve indirimlerle karşılaştırken bir haber de Apple’dan geldi. Apple 24-29 Aralık’ta kullanıcılara AppStore üzerinden hediye verecek. Apple ücretsiz uygulama müjdesi ile karşımıza çıkabilir.

Apple ücretsiz uygulama verebilir

Avustralya ve bazı Asya ülkelerindeki kullanıcılar bugün AppStore girdiklerinde bir sürpriz ile karşılaştılar. Apple, 24-29 Aralık tarihleri ardında AppStore üzerinde kullanıcıları her gün bir sürpriz  ile karşılayacak.

Apple böyle bir ekran ile kullanıcıları karşıladı ancak daha fazla bir bilgi vermedi. Bu tarihler arasında kullanıcılara yapılacak sürprizler hakkında bazı tahmin yok değil. Tahminlere göre, Apple farklı uygulama kampanyaları yapabilir yahut sevilen uygulamaları  kısa bir süreliğine ücretsiz hale getirebilir.

Saat farkından dolayı şu anda ülkemizde aktif olmadığını düşündüğümüz AppStore sürprizleri yakın zamanda da ülkemizde aktif olabilir. AppStore’u ve bizi takip etmekte fayda var!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz