Ana Sayfa Apple Apple için kritik iddia!

Apple için kritik iddia!

0
Apple Watch Series 4'ün İade Süresi 45 Gün Oldu!

Apple Watch gibi aksesuarları ile sağlık konusunda kullanıcılarına farkındalık oluşturan Apple hakkında ilginç iddialar var. Bir sağlık şirketi, Apple casusluk yaptı şeklinde bir açıklamada bulundu.

Apple casusluk yaptı mı?

Apple hakkında ortaya çıkan iddialar 2013 yılına kadar dayanıyor. Sağlık konusunda ileri teknolojiler üreten Masimo firmasının iddiasına göre Apple 2013 yılında bu şirket ile sağlık izleme konusunda anlaşma yapacaktı. Ancak Apple, bu şirket ile çok farklı çalıştı.

Apple bu şirket ile çalışacağını belirtip yakın temasta bulundu. Bir süre Apple ve Masimo şirketi beraber çalıştı. Apple bu çalışma sürecinde, Masimo şirketinden Masimo teknolojisini gelecekteki Apple cihazlarına entegre etmek için Masimo’nun ürünleri hakkında daha fazla bilgi istedi. Bu bilgilerin verilmesi ve Apple Watch’un piyasaya sürülmesinin ardından Masimo şirketinde ilginç ayrılıklar oldu.

Masimo’da Tıbbi İşler Şefi ve EVP Tıbbi Görevlisi olarak görev yapan Michael O’Reilly Apple’da çalışmaya başladı. O’Reilly, şu anda Apple’da Sağlık Özel Projeleri üzerinde çalışıyor ve ‌Apple Watch‌’un geliştirilmesinde yardımcı oldu.

Bu iddialar herhangi bir şekilde doğrulandış değil. Her yıl binlerce şirket gündeme gelebilmek için böyle iddialar da bulunabiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz