Ana Sayfa Öne Çıkanlar AirPods kaybolursa ne yapılmalı?

AirPods kaybolursa ne yapılmalı?

0

Apple’ın en çok sevilen aksesuarlarından birisi olan AirPods, kaybedilme özelliği ile meşhur bir hale geldi. Küçük yapısı ile rahat bir şekilde kaybedilen kaybedilen AirPods’un ardından sorulan kaybolan AirPods nasıl bulunur sorusunu bu videoda cevaplıyoruz.

AirPods kaybedince başımıza neler geliyor?

Bu videoda Hakkı Alkan’ın AirPods Pro’sunu kaybettikten sonra başına gelenlere ve kaybolan AirPods için neler yapılması gerektiğine yakından bakıyoruz. Dilerseniz söz daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Kaybolan AirPods nasıl bulunur?

Eğer herhangi bir Apple cihazınızı kaybederseniz “Bul” uygulaması üzerinden cihazınızı rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu durum küçük yapısı ile devamlı olarak kaybedilen AirPods için de geçerli.

Eğer AirPods’unuzu kaybettiyseniz “Bul” uygulamasına telefonunuz veya iCloud.com üzerinden gitmeniz gerekiyor. Burada karşınıza Apple hesabınız ile kaydedilen cihazlar çıkacak. AirPods’unuzun üzerine tıklayıp, nerede olduğunu görebileceksiniz.

Eğer cihazınızı kapalı bir ortamda size yakın bir yerde kaybettiyseniz, ses çal özelliği ile beraber cihazınızdan ses gelmesini sağlayabilir ve cihazınızı rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz