Ana Sayfa Apple Apple en iyi gece fotoğrafını arıyor!

Apple en iyi gece fotoğrafını arıyor!

0

Apple, iPhone 11 serisi ile ilk defa akıllı telefonlarının kameralarında gece moduna yer verdi. iPhone kullanıcılarının uzunca zamandır beklediği bu mod, tüm dünyada sevildi. Şimdi ise Apple, sevilen bu mod için bir etkinlik düzenledi. Apple en iyi gece fotoğrafı hangisi bulmak için yarışmayı başlattı.

Apple en iyi gece fotoğrafını arıyor

Apple’ın düzenlediği etkinlik 29 Ocak’a kadar devam ediyor. Etkinlik kapsamında tüm dünyadan kullanıcılar Apple’a iPhone 11 serisi ile çektikleri gece fotoğraflarını gönderecek. Apple tarafından belirlenen 5 seçkin juri, gönderilen binlerce fotoğraf arasından en iyi 5 fotoğrafı 4 Mart’ta seçecek.

Yarışmayı kazanan fotoğraflar Apple Newsroom’da, apple.com’da ve Apple’ın Instagram hesabında oluşturulacak bir galeride sunulacak. Ayrıca bu fotoğraflar dijital kampanyalarda, Apple Store’larda, reklam panolarında veya üçüncü taraf fotoğraf sergilerinde gösterilebilecek. Kısacası kazanan fotoğraflar milyonlarca insana erişecek.

Nasıl katılabilirsiniz?

Yarışmaya katılmak için iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile çektiğiniz en iyi Gece modu fotoğraflarınızı Instagram ve Twitter’da #ShotoniPhone ve #NightmodeChallenge hashtag’leriyle paylaşabilirsiniz. Ayrıca paylaşımınızın alt yazısında hangi modeli kullandığınızı belirtmeyi unutmayın.

Dileyen kullanıcılar paylaşım yapmak yerine isim_soyisim_nightmode_iPhonemodeli. dosya formatında kaydederek [email protected] adresine de gönderebilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken şeyler ise fotoğraflarınızın doğrudan kameradan alınmış ya da Fotoğraflar uygulamasında Apple’ın düzenleme araçları veya üçüncü taraf yazılımlar kullanılarak düzenlenmiş olması yeterli.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz