Ana Sayfa Haberler En yeni iPhone tüm kullanıcıları şaşırtacak!

En yeni iPhone tüm kullanıcıları şaşırtacak!

0

2020 yılının sonlarına doğru en yeni iPhone’ların karşımıza çıkmasını beklerken, bizleri heyecanlandıran sızıntılar gelmeye devam ediyor TF International’s’in güvenilir Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo’nun yapmış olduğu bilgi paylaşımlarına bakacak olduğumuzda, iPhone 12 ailesiyle beraber Apple, ciddi değişikliklerle karşımızda olacak. Peki iPhone  12 özellikleri nasıl olacak

4 yeni iPhone 12 modeli gelecek!

2020 yılının Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone 12 modelleri, analiste göre bu seneden farklı olarak 3 model yerine 4 model olarak tanıtılacak. Mevcut modellleri hatırlayacak olursak iPhone 11iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleriyle beraber giriş yapan Apple, 2020’de modeli 4’e çıkartacak.

Tabii bu 4. model oldukça fazla konuşulan iPhone SE 2 de olabilir fakat, analistin söylemlerine göre 4. telefon Eylül ayında tanıtılacak olan grup içerisinde olacak ve iPhone SE 2 olmayacak. Başka bir sızıntıda ise 5.4 inç ekran olarak iPhone SE 2 gösteriliyor. Yani iPhone 12 olarak bu listede yer alan telefon iPhone SE 2 de olabilir.

iPhone XR ve ardından 11 olarak karşımıza çıkan uygun fiyatlı iPhone modelleri, Pro modelleri gibi ikiye ayrılacak. İşte özellikleriyle beraber çıkması beklenen 4 yeni iPhone 12 modeli:

iPhone 12 Plus

iPhone 11’in devamı niteliğindeki telefon iPhone 12 Plus olacak. 6.1 inç büyüklükle devam edecek olan telefon, OLED ekran ve arka tarafta 2 kamera kurulumu ile yoluna devam etmesi bekleniyor. RAM miktarı da mevcut iPhone 11 ile benzer olarak 4 GB olarak kalacak. Yani model adı ve ekran panel teknolojisi iPhone 12 Plus modelinde değişmiş olacak.

iPhone 12

iPhone 12 5.4 inç büyüklüğünde olacak. Yani küçük ve uygun fiyatlı iPhone talebine cevap vermesi beklenen telefon bu olacak. Bu modele rağmen SE 2 çıkacak mı orasını merakla bekliyoruz.

Bu model de OLED ekran ile beraber gelecek, arkada iPhone 11 gibi 2 kamera olacak ve RAM’i 4 GB olacak.

iPhone 12 Pro Max

6.7 inç büyüklüğünde olacak olan devasa iPhone modeli olan iPhone 12 Pro Max’in arka tarafında 4 kamera olacak. iPhone 11 Pro ve Pro Max modellerine bakacak olduğumuzda arka tarafta 3 kameranın kullanıldığını hatırlıyoruz. iPhone 12 Pro modellerinde ise arka tarafta 4 kamera olacak. Dördüncü kamera ise 3D Sensing ToF kamera olacak.

Ayrıca iPhone 12 Pro modellerinde RAM miktarı da 6 GB’a çıkacak. iPhone 11 Pro Max’in RAM değeri 4 GB iken, iPhone 12 Pro ve Pro Max modellerinin RAM miktarı 6 GB olacak.

iPhone 12 Pro

iPhone 11 Pro, 5.8 inç OLED ekran ile beraber geliyordu. Analistin söylemlerine göre 5.8 inç büyüklük artık Pro modellerde olmayacak. iPhone 12 Pro’nun ekran boyutu 6.1 inç olacak. Yani daha ince çerçeveli iPhone 11 / XR boyutlarında olacak diyebiliriz.

iPhone 12 Pro’nun da arka tarafında 4 kamera yer alacak ve RAM’i de 6 GB olacak.

Diğer iPhone 12 Pro özellikleri

Gücünü TSMC tarafından 5nm üretim teknolojisiyle üretilecek olan A14 Bionic işlemcisininden alacak olan iPhone 12 modelleri, güç tüketimi ve performans anlamında A13’ün doğal olarak önünde yer alacak.
Apple’ın ekrandan parmak izi desteğini yeni Pro modellerine de getirmesi bekleniyor. Eğer OLED ekran, analistin söylediği gibi Pro olmayan modellerde de kullanılırsa, Touch ID’yi ekran altında diğer iPhone 12 modellerinde de görebiliriz. Ama tabii henüz bunlar sadece iddia. Eylül ayında gerçek özelliklerini göreceğiz.

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz