Ana Sayfa AirPods Pro AirPods Pro tek güncelleme ile daha iyi hale geldi!

AirPods Pro tek güncelleme ile daha iyi hale geldi!

0

Apple’ın geçtiğimiz aylarda tanıttığı ve AirPods serisinin 3. modeli olan AirPods Pro modeli bir güncelleme aldı. Alınan güncelleme ile beraber aktif gürültü engelleyiciye sahip kulaklığın performansında bazı iyileştirilmeler sağlandı. AirPods Pro güncelleme alarak daha iyi bir hale getirildi

AirPods Pro güncelleme ile daha iyi bir hale geldi

Apple’ın zaman zaman aksesuarlarını da güncellediğini ve bu aksesuarları daha iyi bir hale getirdiğini biliyoruz. AirPods Pro da yakın zamanda bir güncelleme aldı ve bazı özellikleri iyileştirildi. Yaptığı testler ile bilinenen RTINGS, güncelleme sonrası bu AirPods Pro modelini tekrar teste soktu. Testin ardından, Apple’ın güncellemesi kulaklıklar üzerinde ne kadar etkili olduğu ortaya çıkmış oldu.

Yapılan testlerin ardından, güncelleme ile beraber aktif gürültü engelleyicisinin verdiği frekans tepkileri için  “sadece iyi” olarak tanımlanan puan, güncelleme ardından iyi seviyesine çekildi.

Bir diğer önemli gelişme de bas doğruluğuna geldi. RTINGS, hali hazırda AirPods Pro bas doğruluğunu “mükemmel” olarak tanımlasa da, güncellemeden sonra bu seviyeyi “oldukça önemli gelişme” olarak tanımladı.

Kısacası Apple ürünler ile  karşımıza her zaman en iyi olarak çıkmaya gayret gösterse de güncelleme ile bazı konularda iyileştirme yapmaya devam edebiliyor. Güncelleme sonrasında AirPods Pro kullanıcılarının keyfinin yerinde olduğunu söylemek mümkün.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz