Ana Sayfa Apple Apple yenilenmiş iPhone XS ve XS Max satıyor!

Apple yenilenmiş iPhone XS ve XS Max satıyor!

0
iPhone XS

Apple’ın sevilen serisi haline gelen iPhone XS için yeni bir hamle yapıldı. Bu hamleye göre, Apple yenilenmiş telefonlarının satışlarına iPhone XS ve XS Max‘i de ekliyor.

Geçen yıl satışa sunulan ve 2019 yılında bile en çok satılan cihazlar arasında yer alan iPhone X serisine mensup iPhone XS ve iPhone XS Max, ilk kez yenilenmiş telefonlar listesine adını yazdırmış oldu.

Yeni bir iPhone 11 alamıyorsanız, bu tarz yenilenmiş telefonlar ile en iyi halleriyle iPhone XS ve XS Max’e ulaşabilirsiniz. Şu an için ABD’de başlayan bu adım, ilerleyen günlerde diğer ülkelerde de başlayabilir.

Normalde bir iPhone almak istiyorsanız, 999 dolar civarı bir fiyat ödemeniz gerekiyor. Ancak Apple tarafından resmi olarak yinelenen cihazlar, yani aslında ikinci el cihazlar, her zaman iyi bir alternatif olmuştur.

Kırmızı iPhone XS ve iPhone XS Max

Söylediğimiz gibi yenilenmiş iPhone XS için 64 GB depolama alanı ile 699 dolara satın alınabilir. Bunun yanında 256 GB depolamaya sahip modeli istiyorsanız, ödemeniz gereken fiyat 829 dolar oluyor.

Bunun yerine iPhone XS Max ile ilgileniyorsanız, 64 GB depolama alanına sahip model 799 dolar ödemeniz gerekiyorken, 256 GB olan model için 929 dolar ve 512 GB sürümü 1.099 dolarlık ödemeler yapmanız gerekiyor.

Yine de her durumda bakıldığında geçen yıl piyasaya sürüldükleri fiyat etketlerine kıyasla 300 ile 500 dolar arasında bir tasarruf etmiş oluyorsunuz. Peki bazılarınızın aklına yenilenmiş telefon nedir sorusu takılıyor olabilir. İkinci el olan cihazların, yenilenerek, yeni pil, ekran ve kutu ile birlikte resmi olarak satılmasına deniyor. Apple’ın yıllardır satışlarını yaptığı iPhone’lar için tercih ettiği politika sayesinde bir yıllık garantinin yanında, hasarsız ve sorunsuz ikinci el bir iPhone’a sahip olursunuz.

iPhone XS ve XS Max

iPhone XS ve teknik özellikleri nelerdir?

iPhone XS, en iyi renk doğruluğu ve gerçek siyahları yansıtmak ve olağanüstü parlaklığı sağlayan bir HDR ekran için özel olarak üretilmiş OLED panelli 5.8 inçlik Super Retina ekrana sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Gelişmiş Face ID sensörü sayesinde, iPhone’unuzun kilidini güvenli bir şekilde açmanıza, uygulamalardaki hesaplarınızda oturum açmanıza ve yalnızca bir bakışta ödeme yapmanıza olanak tanıyor.

İşlemci tarafında ise A12 Biyonik çip bulunuyor. Bu işlemci; fotoğraf, oyun, artırılmış gerçeklik ve daha fazlasını deneyimleme şeklinizi dönüştürmek için gerçek zamanlı makine öğrenimi kullanıyor. 12 MP çift kamera sistemi, Portre modu, Portre Işığı, gelişmiş bokeh ve yepyeni Derinlik Kontrolü ile portrelerinizi bir üst seviyeye taşıyor. Unutmadan, suya dayanıklılığının da olduğu söyleyelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz