Ana Sayfa Apple Apple Store’un yenilenmiş tasarımı: Daha çok ekran var

Apple Store’un yenilenmiş tasarımı: Daha çok ekran var

0
Apple-Store

Apple Store’un yeni mağaza tasarımı Apple Arcade’den ilham alıyor. Bilindiği gibi geçin yılın eylül ayında tanıtılan oyun platformu, şirketin en büyük kozu olarak biliniyor. Bu kozu diğer rakiplerine göre iyi kullanan Apple, Arcade platformunun kullanıldığı ülkelerdeki mağazalarının yeni görünümleri oldukça minimal ama bir o kadar da renkli görünüyor.

Mağazaların yeni tasarımında kullanılan Apple Arcade ekranları ve afişleri kullanıcıların da ilgisini çekmiş gibi duruyor. Bunun için de Apple daha çok ekran kullanmayı tercih ediyor. Ekran, iPad ve Apple TV için oyun aksesuarlarını vurgulamak için kullanılmaya başlandı. Apple’ın bu interaktif ekranları ise teknoloji şirketi olduğunu vurgular nitelikte diyebiliriz.

Apple-Store

Apple Store’lar için daha çok Arcade tabanlı tasarımı seçiliyor

Apple’ın New York’taki ünlü Fifth Avenue’de bulunan mağazası ise söz konusu değişimin izlerinin daha iyi görüldüğü bir vitrin. Mağazanın yenilenen tasarımında Apple Arcade logosu siyah bir zemine yayılıyor. iPad Pro ve inceleme cihazlarının yer aldığı kısımlarda oyunların fragmanları dönüyor. Bunun yanında Apple yeni aksesuarlara da geçiş yapıyor gibi duruyor. Beats Solo Pro kulaklıkların dışında şirket, Microsoft’un Xbox Kablosuz Oyun konsolunu da satmaya başladı. Buna daha sonra Sony’nin DualShock 4’ünü de ekledi.

Apple Arcade platformunu her cihazı için ön plana çıkartmaya kararlı. Zaten 2020 yılında birçok yeni oyunun platforma ekleneceği göz önüne alındığında kullanıcıların bu platforma yönelmesi için ya da en azından denemesi için güzel bir avantaj sunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz