Ana Sayfa Öne Çıkanlar Uygun fiyatlı iPhone SE 2 nasıl olacak?

Uygun fiyatlı iPhone SE 2 nasıl olacak?

0

Apple’ın ürünleri her zaman çok konuşulsa da, bir ürün istisnasız yıllardır konuşuluyor. 2016 yılında ilk uygun fiyatlı iPhone SE tanıtılmış ve kullanıcılar tarafından oldukça sevilmişti. Peki bu serinin yeni ve merak edilen modeli iPhone SE 2 özellikleri nasıl olacak , şu ana kadar hangi bilgilere sahibiz?

iPhone SE 2 özellikleri

Bu videoda sizler için merak edilen telefonun özellikleri neler anlattık. Bu bilgiler henüz kesin bilgiler olmasa bile, doğru olma ihtimallerinin yüksek olduğunu şimdiden belirtelim.

iPhone SE 2 ne zaman çıkacak?

iPhone SE’nin en çok sevilme nedenleri arasında uygun fiyata yüksek performans sunan bir iPhone modeli olmasıydı. Bu model, o dönemin en yeni iPhone’u ile aynı işlemciyi kullanıyor ve daha uygun fiyata satılıyordu. Durum böyle olunca, kullanıcılar bu modeli oldukça sevdi ve SE serisinin yenisini yıllardır bekliyorlar. Tam 4 yıldır yeni model gelmese de kullanıcılar her yıl bu modeli bekledi ve şu anda beklenen yıl gelmiş gibi gözüküyor. Geçtimiz iPhone SE modeli Mart ayında tanıtılmıştı ve şu andaki tahminlere göre önümüzdeki model de Mart ayında karşımıza çıkacak.

Yeni model, geçmişte olduğu gibi en yeni iPhone modellerine göre uygun fiyatlı olacak. Tasarım olarak iPhone 7 tasarımı ile gelmesi beklenen model için bir diğer iddia da modelin adının iPhone 9 olacağı. iPhone 9 ismi ile de gelmesi muhtemel modelin işlemcisi, geçmişte de olduğu gibi en güçlü iPhone işlemcisi ile aynı olacak. Bu modelde iPhone 11 serisinde kullanılan ve şu anda en güçlü mobil işlemci gözü ile bakılan A13 Bionic işlemci kullanılması bekleniyor. Ayrıca RAM tarafında 3 GB gibi bir bellek seviyesi de gelen tahminler arasında.

Kamera tarafında basit 2 arka kamera ile gelmesi ile beklenen model için şu anda bazı fiyat tahminleri de yok değil. Bu model, 64 GB için 300 dolar fiyat etiketine sahip olacakken 128 GB depolama alanı için 499 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz