Ana Sayfa Apple Uzun zamandır beklenen Apple Store Türkiye haberi geldi!

Uzun zamandır beklenen Apple Store Türkiye haberi geldi!

0
Apple Store Soygunu

Apple’ın Türkiye’deki 3. mağazasını açacağı uzun zamandır konuşuluyordu. Gelen son haberler ise, hem bu yeni mağazanın yeri hem de detayları hakkında bizlere bilgi sundu. İşte Apple’ın Türkiye’deki yeni mağazası hakkında bilgiler.

Apple’ın Türkiye’deki yeni mağazası!

Apple yeni mağazası için ulaşılan belgelerde Apple’ın Türkiye’deki yeni mağazası, 3. nesil olacak. Yeni mağazanın her tarafında Apple’ın en yeni nesil patentli camları kullanılacak. Daha önceden Türkiye’de açtığı iki mağazasını da ikinci nesil mağaza olarak konumladıran Apple, bu mağazasını üçüncü nesil mağaza olarak inşa edecek. Böylelikle bu mağaza Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek.

Apple Store Cam Kapı

Belgelere bakıldığında yeni mağazanın konumu da belli oldu. Belgede yeni mağazanın Abdulkadir Noyan St. No:13 Caddebostan, 34728 Kadıkoy/Istanbul adresinde olacağı görülüyor. Bu mağaza hakkında belli olan diğer detay ise içerideki konumlandırma olacak.

Üçüncü nesil olmasının yanı sıra mağaza, 4 katlı olacak. İki kat Apple çalışanları için ayrılırken, diğer iki kat müşteri deneyimini artırmak için kullanılacak. Şu anda için gelen en çarpıcı bilgilerden bir diğeri de mağaza için ayrılan yatırım miktarı oldu. Bu mağaza için Apple 24 milyon 678 bin dolarlık yatırım yapacak. Yıllık olarak da  1.080.000 kişinin bu mağazayı ziyaret etmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz