Ana Sayfa Haberler iMovie ile iPhone’da kurgu yapmak!

iMovie ile iPhone’da kurgu yapmak!

0

Gelişen akıllı telefonlarımız ile beraber kaliteli videolar çekebiliyoruz. Bu videoları, düzenlememiz veya bir hikaye akışına getirmemiz gerekebiliyor. Böyle durumlarda kullanıcılar genel olarak kurgu programlarına muhtaç kalsalar bile, iPhone’da bulunan iMovie uygulaması iPhone kullanıcılarına telefonlarında basit derece video montaj yapmalarına imkan veriyor. Peki iPhone iMovie kullanımı nasıl gelin yakından bakalım!

iPhone iMovie kullanımı nasıl anlattık

iMovie video birleştirme nasıl yapılır?

iMovie, Apple tarafından iPad, mac ve iPhone’lar için kullanıcılara sunuyor. Neredeyse tüm iPad ve iPhone modellerinde rahatça kullanabileceğiniz iMovie, kullanım kolaylığıylada karşımıza çıkıyor. Görüntüleri birleştirme, kısaltma gibi işlemleri yapabildiğimiz iMovie, farklı efektleri uygulamamızı da sağlıyor. Kanalımızdaki videolarda, hem iMovie kullanımı hakkında hemde ipuçları hakkında bilgi verdik!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz