Ana Sayfa Apple Apple Arcade kahramanları Apple Türkiye internet sitesini bastı

Apple Arcade kahramanları Apple Türkiye internet sitesini bastı

0

Apple, yeni oyun platformunu 2019 yılı içinde karşımıza çıkarmıştı. Apple Arcade platformu, Apple ekosistemini kullanan oyuncuların her platformda oyunlarını oynayabilmelerine olanak sağlıyor. Apple, oyun platformu Arcade için eğlenceli bir uygulama başlattı. Oyunlardaki bazı kahramanlar apple.com/tr ziyaretçilerini bekliyor.

Apple Arcade kahramanları internet sitesini bastı

Apple Arcade içinde birçok bulunuyor. Haliyle tüm bu oyunların birer kahramanı var. Bu kahramanlar ilk kez Arcade’in dışına çıktı ve internet sitesini istila etti. apple.com/tr’yi ziyaret eden kullanıcılar, 6 farklı kahraman ile karşılaşıyor.

Peki kim bu Apple Arcade kahramanları?

Toplamda 6 kahraman, internet sitesinde ziyaretçileri bekliyor. Bu kahramanların oyunları ise şöyle sıralanıyor; Hor Lava, LEGO Brawis, Sonic Racing, PAC-MAC Party Royale, Oceanhorn 2, Sneaky Sasquatch.

Hot Lava isimli oyunda Klei imzası bulunuyor. Kızgın eriyik lava ve nostalji dolu bir ortamda geçen oyun dört oyuncuya kadar çok oyunculu modda oynanıyor.

LEGO Brawis ise isminden de anlayacağınız üzere LEGO imzalı. Arcade için geliştirilen oyun da aslında bir aksiyon oyunu.

Sonic Racing ile dünyanın en hızlı kirpisini yarış pistinde görüyoruz. Yarıştıkça daha çok ödül kazanacağınız, çok oyunculu modda dünya genelinde insanlarla oynayabileceğiniz yarış deneyiminde çok eğleneceksiniz.

Oyuncuları geçmişe getiren bir diğer oyun ise PAC-MAN Party Royale. Retro arcade oyunu, oyun salonu nostaljisini çok oyunculu oyun deneyimi ile birleştiriyor.

Oceanhorn 2 de RPG türünde oyunları seven oyunculari çin ideal. Son olarak, RAC7 Games tarafından geliştirilen Sneaky Sasquatch, ailenizle oynayabileceğiniz, Sasquatch’ın hayatını yaşayıp onunla beraber günlük sıradan şeyleri yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz