Ana Sayfa Haberler Apple ücretsiz geliştirici hesaplarını duyurdu

Apple ücretsiz geliştirici hesaplarını duyurdu

0

Apple, dünyanın en büyük geliştirici topluluğuna sahip markalarından birisi. Apple ekosistemine yazılım üreten yüzbinlerce geliştirici bulunuyor ve Apple’a bu konu için ücret ödüyorlar. Apple’ın yeni aldığı karar ile beraber Apple ücretsiz geliştirici hesapları duyuruldu.

Apple ücretsiz geliştirici hesapları geliyor

Apple yeni gelişmeleri geliştirici sitesinde paylaştı. Bundan böyle Apple’ın belirlediği kriterlere uyan hesaplar yıllık geliştirici hesabı üyeliği ücreti ödemek zorunda kalmayacak. App Store’da ücretsiz uygulamalar dağıtacak ve uygun ülkelerde bulunan kâr amacı gütmeyen kuruluşlar, akredite eğitim kurumları ve devlet kurumları yıllık üyelik ücretlerinden feragat etmeyi talep edebilecek.

Avustralya, Brezilya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, İsrail, İtalya, Japonya, Meksika, Güney Kore, İngiltere, ABD’de bulunan geliştiriciler yıllık 99 dolar olan ücreti ödemeyecekler. Ancak bu feragattan herkes faydalanamıyor. Ücretli uygulamaları veya uygulamaları uygulama içi satın alma ile dağıtan kuruluşlar, Apple Developer Enterprise Program üyeler, şahıslar ve şahıs sahipleri ve tek kişilik işletmeler bu kapsama dahil edilmeyecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz