Ana Sayfa Apple Apple kullanıcılarını mutlu eden haber!

Apple kullanıcılarını mutlu eden haber!

0
App Store

Bugün yayınlanan güncellemeler ile geliştiricilerin iOS uygulamalarını, tvOS uygulamalarını ve Mac uygulamalarını tek bir satın alma fiyatıyla bir araya getirmelerine izin veren evrensel satın alma desteği kullanıcılara sunuldu. Apple cihaz kullanan kullanıcılar artık her Apple cihazı için aynı uygulamaya farklı platformlarda ücret ödemek zorunda kalmayacak.

Evrensel iOS uygulama sistemi geliyor.

Yeni özellik, Apple’ın iPhone, iPad, Apple Watch ve tvOS platformları için uygulama sunma sistemine benziyor. Siz iPhone’ununuz için satın aldığınız bir uygulamayı Mac bilgisayarda kullanmak istediğinizde bazı sıkıntılar ile karşılaşabiliyordunuz.

iPhone’da kullandığınız uygulamaya 10 TL ücret ödediyseniz, Mac’te satın alımı tekrar gerçekleştirmek ve bir ücret ödemek zorunda kalıyordunuz. Hem de Mac’te satın alınan uygulamaların ücretleri, iPhone’da satın alınan aynı uygulamaya göre fazlalık gösterebiliyordu.

Kullanıcılar için fazladan masraf anlamına gelen bu durum olumlu tepkiler almıyordu. Ancak önümüzdeki günlerde bu durumun değişeceğini ve kullanıcılara daha bütçe dostu bir seçenek sunulacağını söyleyebiliriz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz