Ana Sayfa Haberler Mac’ler de oyun oynatır! (Video)

Mac’ler de oyun oynatır! (Video)

0

Apple bilgisayarlar iş bilgisayarları olarak performans konusunda üst düzey performans veren bilgisayarlar olarak bilinse de, bu bilgisayarların oyun performansı genel olarak yeterli bulunmuyor. Biz de bu konuda şikayetçi olanlar için bir video hazırladık ve MacBook Air Asphalt 9 performansı nasıl denedik!

MacBook Air Asphalt 9 performansı nasıl

Bu videomuzda Apple Store’da ücretsiz oyunlardan birisi olan Asphalt 9 oynadık ve MacBook Air performansı nasıl denedik!

Neden Asphalt 9 oynadık?

MacBook’larımızdaki AppStore’a girdiğinizde farklı kategoriler karşınıza çıkıyor. Buradaki Oyna kategorisine girdiğimiz zaman karşımıza oyunlar çıkıyor ancak kullanıcılar genel olarak ücretsiz oyun bulmakta zorlanıyor. Uzun zamandır mobil cihazlardan tanıdığımız Asphalt serisi, MacBook’larda ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Biz de sizlerin de seveceği ve herkesin oynayabileceği bu oyunu MacBook Air modelinde denedik. Daha fazla detay için videomuza göz atabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz