Ana Sayfa Apple En çok satan akıllı telefon modeli belli oldu!

En çok satan akıllı telefon modeli belli oldu!

0

Teknolojinin son 20 yıl içerisinde ciddi bir şekilde gelişmesi kullanıcıların hayatını kolaylaştırdı. Bazı alanlardaki teknolojileri hayatımızda net bir şekilde hissedemesek de, bazı teknolojiler direkt olarak hayatımıza etki edebiliyor. Hayatımıza etki eden bu teknolojiler arasında en dikkat çekeni ise tahmin edebileceğiniz üzere akıllı telefonlar oluyor. Peki akıllın telefonlar arasında 2019 yılında en çok satan model hangisi oldu? İşte en çok satan akıllı telefon!

En çok satan telefon modeli!

Akıllı telefonlar ülkemizde pahalı olsa bile tüm dünyada akıllı telefonlara verilen ücretler konusunda kullanıcıların şikayetçi olduğunu söyleyebiliriz. Yayınlanan raporlarda en çok satan akılı telefon modeli Apple’ın geçtiğimiz yıla uygun fiyatı ile damga vuran iPhone XR modeli.

iPhone XR’ı takip eden model ise iPhone 11 oldu. 2019 yılının son aylarında tanıtılmasına rağmen iPhone 11 serisinin en uygun fiyatlı modeli olmayı başardı ve bu listede ikinci sıraya yerleşmeyi başardı.

2019 yılında böyle bir tablo ile karşılaşmamız bizleri şaşırtmadı. Zira 2018 yılına da baktığımız zaman da en çok satan akıllı telefon modellerinin yine Apple’ın telefonları olduğunu görüyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz