Ana Sayfa Apple Apple’ı Koronavirüs etkileyecek mi?

Apple’ı Koronavirüs etkileyecek mi?

0

Koronavirüsü dünyadaki tüm teknoloji şirketleri için tehlike oluşturmaya devam ediyor. Çin’de üretim yapan şirketler için üretim konusunda sıkıntı yaratan durumdan Apple hakkında açıklama geldi. Tim Cook Koronavirüs hakkında açıklama yaptı.

Tim Cook Koronavirüs hakkında konuştu

Koronavirüs hakkında yapılan yorumlarda ise, sürecin ilerlemesi teknolojik aletlerin fiyatlarında artış olması veya stok problemi gibi problemlerin oluşabileceği belirtiliyor. Tam da bu noktada artan endişeler sonrasında, Apple yönetici Tim Cook bir açıklama yaptık. Cook, durumdan dolayı endişeli değil.

Fox Business ile yaptığı röportajda açıklamalarda bulunan Apple CEO’su,durumdan dolayı endişe duymadığını belirtti. Endişe duymak için sebep olmadığını söyleyen Cook, Çin’in koronavirüs tehlikesini kontrol altına aldığını düşünüyor. Bu tehlike Çin’de devam etse bile, teknolojiyi üretmek için ana noktanın Çin olmadığını belirten Cook, dünyanın her yerine yayılmış fabrikalarının olduğunu belirtiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz