Ana Sayfa Apple Uygun fiyatlı iPhone almak isteyen ne alsın?

Uygun fiyatlı iPhone almak isteyen ne alsın?

0

Apple’ın geçtiğimiz yıl tanıttığı iPhone XR modeli 2019 yılının en çok satan akıllı telefon modeli olmayı başarmıştı. Bu yıl tanıtılan ve iPhone XR gibi uygun fiyatlı olan model iPhone 11’de, diğer iPhone 11 serisi modellerinden daha uygun fiyata satılıyor. Peki iki uygun fiyatlı telefon arasında kararsız kaldığımızda hangi telefonu almamız gerekiyor? iPhone 11 vs iPhone XR videosu ile bu soruya cevap veriyoruz.

iPhone 11 vs iPhone XR

Uygun fiyatlı bir iPhone modeli almak isteyenlerin karşısına çıkan iki model arasında hangi farklar var, hangi model hangi konuda daha iyi? Gelin sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Hangi telefon hangi özellikleri sunuyor?

Her iki telefon 6.1 inçlik IPS LCD ekran ile geliyor. 828 x 1792 piksel çözünürlük sunan ve 625 nit parlaklığa ulaşabilen ekran, 120 Hz dokunmatik hassasiyetine sahip. Geniş renk gamutuna ek olarak True Tone teknolojisi destekleniyor.

Farklılıklar bu aşamadan sonra karşımıza çıkıyor. iPhone 11’e 7 nm+ fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.65 GHz hızında çalışan altı çekirdekli Apple A13 Bionic güç verirken, 4 GB RAM’e 64 GB / 128 GB veya 256 GB depolama eşlik ediyor.

iPhone XR ise 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.5 GHz hızında çalışan altı çekirdekli Apple A12 Bionic işlemciden güç alıyor. 3 GB RAM’e sahip olan telefon, iPhone 11’de olduğu gibi 64 GB / 128 GB ve 256 GB depolama alanı ile geliyor.

Apple’ın iPhone XR modelinde tek arka kameraya yer vermesi epey eleştirilmişti. iPhone XR’ın arkasında 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 diyaframa sahip, önünde ise 7 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 diyaframa sahip kamera var.

Bu açığı kapatan teknoloji devi, iPhone 11’in arka tarafında 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 diyaframa sahip geniş açılı ana ve 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.4 diyaframa sahip ultra geniş açılı kameraya yer veriyor. Ön tarafta ise 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 geniş açılı kamera yer alıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz