Ana Sayfa Apple Apple, iPhone kullanıcılarına ücret ödeyecek!

Apple, iPhone kullanıcılarına ücret ödeyecek!

0

Apple, iPhone’ları yavaşlattığı gerekçesi ile ABD’de büyük bir ceza aldı. Ceza gereği Apple iPhone kullanıcılarına belli başlı ücretleri ödeyecek. Peki bu cezanın detayları neler? İşte Apple ceza haberi hakkında detaylar!

Apple iPhone sahiplerine ücret ödeyecek!

Apple eski telefonları yavaşlatma sebebiyle kullanıcılara toplamda 500 milyon dolar ödeyecek ve bu da her kullanıcı için 25 dolar anlamına geliyor. Eski iPhone kullanıcıları 25 dolar alacak ama buna bazı modellerin dahil olduğunu belirtelim. Karara göre, iOS 10.2.1 ya da üstünü çalıştıran  iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus veya iPhone SE kullanıcıları bu ödemeyi alacak.  Ayrıca 21 Aralık 2017’den önce iOS 11.2 güncellemesi almış iPhone 7 ve 7 Plus sahiplerini de kapsayacak.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

Alınan karar şimdilik Amerika Birleşik Devletleri‘nde geçerli. Şimdilik Apple Türkiye’den konuyla ilgili yapılmış bir açıklama yok. Ancak, yetkililerle sürekli temas halinde olduğumuzu ve herhangi bir gelişmeyi sizlere hızlıca aktaracağımızı belirtelim. Bu yüzden Sihirli Elma’yı ve sosyal medya hesaplarını mutlaka takip edin.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz