Ana Sayfa Apple Apple hangi ürünler ile karşımıza çıkacak?

Apple hangi ürünler ile karşımıza çıkacak?

0

En yeni iPhone’ların ve bu iPhone’ların işletim sisteminin tanıtılmasına 6 aydan fazla kalmasına rağmen yeni işletim sistemi iOS 14 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu sızıntılar ile beraber bazı bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Peki detaylar neler?

iOS 14 hakkında sızıntılar neler?

Haziran ayında düzenlenmesi planlanan WWDC etkinliği ile birçok Apple ürünü karşımıza çıkacak. Bu tarih yaklaşırken, iOS 14 kodları hakkında yeni sızıntılar var. Kodlar içerisindeki bilgilerden anlaşılana göre iPhone 9, yeni bir iPad Pro, TV Remote ve AirTags ürünlerini karşımıza çıkacak. Özellikle iPhone 9, bizi en çok heyecanlandıran noktalardan. iOS 14 hakkında yeni sızıntılar ürünler hakkında bilgi verse de bu ürünler hakkında detaylı bir bilgi vermedi. Detaylı bilgiler için bir süre daha beklemek gerekse de, iPhone 9 hakkında neredeyse tüm beklentiler kesinleşti.

iPhone 9 hakkında neler biliyoruz?

Yeni model, geçmişte olduğu gibi en yeni iPhone modellerine göre uygun fiyatlı olacak. Tasarım olarak iPhone 7tasarımı ile gelmesi beklenen model için bir diğer iddia da modelin adının iPhone 9 olacağı. iPhone 9 ismi ile de gelmesi muhtemel modelin işlemcisi, geçmişte de olduğu gibi en güçlü iPhone işlemcisi ile aynı olacak. Bu modelde iPhone 11serisinde kullanılan ve şu anda en güçlü mobil işlemci gözü ile bakılan A13 Bionic işlemci kullanılması bekleniyor.

Ayrıca RAM tarafında 3 GB gibi bir bellek seviyesi de gelen tahminler arasında. Kamera tarafında basit 2 arka kamera ile gelmesi ile beklenen model için şu anda bazı fiyat tahminleri de yok değil. Bu model, 64 GB için 300 dolar fiyat etiketine sahip olacakken 128 GB depolama alanı için 499 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz