Ana Sayfa Apple Apple Store’da bazı konularda kısıtlamalar olabilir

Apple Store’da bazı konularda kısıtlamalar olabilir

0
Apple, Çin'deki App Store'dan 700 Uygulamayı Kaldırdı!

Tüm dünyadaki corona virüs tehlikesi giderek artarken büyük önlemler alınmaya başlandı. Alınan bu önlemler, hem insanlar arasında hem de insanların toplu olarak bulunduğu yerler arasında kendisini gösteriyor. Apple, corona virüs için insanların uğrak noktası olan yerlerden birisi Apple Store’larda bazı kısıtlamalarda bulunulmasına istedi. İşte Apple corona virüs hakkında önlemler!

Apple corona virüs için ilk önlemleri alıyor!

Apple Store’lar insanların tüm Apple ürünlerine ulaşabildiği ve ürünleri deneyimleyerek satın alabildiği noktalar. Dünyanın birçok yerinde Apple Store bulunması ve herkesin buradaki ürünleri deneyimlemesinden dolayı corona virüs hakkında bazı endişeler doğuyor. Apple, ürünlerin denenmesine karşı şu anda herhangi bir engel koymadı ancak uyarı yayınlandı. Uyarıda, Apple Store çalışanlarının ürünleri denemek için insanları yönlendirmemesi ancak denemek isteyen insanları da engellememekten bahsediliyor.

Özellikle Apple Watch ve AirPods’ların denenmesi, corona virüs hakkında bazı yayılma olanaklarını artırabilir. Apple’ın bu gibi önlemleri erkenden alması önemli bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Şu anda alınan önlemler bu kadarla kalsa da gelecekte çoğu firmadan benzer veya daha detaylı önlemler görebiliriz. Siz neler düşünüyorsunuz?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz