Ana Sayfa Haberler Apple ile evde nasıl çalışabiliriz?

Apple ile evde nasıl çalışabiliriz?

0

Corona virüsün tüm dünyada etkisini göstermesinin ardından birçok büyük şirket ve kurum evden çalışma yoluna gitti. Evlerimizde çalışmak için ve çalıştığımız yer ile iletişimde kalmak içinse Apple ekosistemi bizlere yardım oluyor. Peki Apple ekosistemi kullanan birisi evden nasıl çalışılır sorusuna nasıl bir cevap buluyor?

Apple ile iletişimde kalmak ne kadar basit?

Bu videoda kendi evimden sizler için nasıl bir çalışma sistemi kurduğumu gösteriyor ve sizlere yardımcı olması için adım adım açıklıyorum. İyi seyirler!

 

Apple cihazlar arasındaki bağlantı bizlerin işlerini kolaylaştırıyor. Önemli konular hakkında toplantı yapmak gerektiğinde, 32 kişiye kadar aynı anda görüşme yapabileceğiniz FaceTime yardımınıza yetişiyor.

En iyi fikir yeri: iMessage

Grup iMessage özelliğiyle ekibinizdeki herkes fotoğraf, video ve sesli mesaj gönderip alabilir, gruptan gelen tüm yanıtları görebilir, mesaj efektlerini görüp başkalarına yollayabilir. Bunların yanı sıra gruplara isim vermek, kullanıcı ekleyip çıkarmak veya gruptan ayrılmak da mümkün. Ayrıca işleri kolaylaştıran bir diğer özellik de ekran paylaşımı. iMessage ile ekranınızı paylaşmak istediğiniz kişiyle bir yazışma başlatın, ardından Ayrıntılar bölümüne gelerek Ekranı Paylaş düğmesine tıklayın. Buradan ekranınızı paylaşabilir veya karşınızdaki kişiden ekranını paylaşmasını isteyebilirsiniz.

En kolay çalışma alanı sizin olsun

İki monitör kullanmayı sevenlere yönelik bir özellik olan Sidecar, iPad’in Mac’iniz için ek bir ekran olarak ve desteklenen Mac uygulamalarında Apple Pencil ile yüksek hassasiyet sunan bir çizim tableti olarak kullanılmasına olanak veriyor. Sidecar, uzaktan çalışanlardan sık seyahat eden öğrencilere kadar her tür kullanıcının her yere beraberinde ek bir ekran taşımasını kolaylaştırıyor. WiFi üzerinden bağlanma özelliği sayesinde kullanıcılar nerede olurlarsa olsunlar işlerini iki ekrana yayabiliyorlar.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz