Ana Sayfa Haberler Apple Watch 5 ile EKG nasıl çekilir?

Apple Watch 5 ile EKG nasıl çekilir?

0

Beklenen an geldi! Tam 1.5 yıl önce tüm dünyaya duyurulan Apple Watch EKG özelliği artık Türkiye’de Apple Watch 4 ve 5. seri kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Peki Apple Watch ile EKG nasıl çekilir? Sizler için hızlı bir video hazırladık!

Apple Watch ile EKG nasıl çekilir?

Apple Watch EKG özelliği nedir?

Uzun zamandır birçok ülkede kullanılan Apple Watch özelliği sonunda ülkemize de geldi. Apple Watch 4 ve 5’lere gelen watchOS 6.2 güncellemesi ile beraber kullanıcılar saatleri üzerinden EKG ölçümü gerçekleştirebilecekler.

EKG ölçümü yapabilmek için ilk olarak iPhone’ununuzda bulunan Apple Watch uygulamasından doğum tarihi ve sağlık ayalarlarınızı gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bu adımın ardından saatinizde bulunan EKG uygulamasına gidip, vücudunuzun istenilen şekilde oldugundan emin olmanız gerekiyor. Bu adımdan sonra 30 saniye süren ölçüm işlemi gerçekleşiyor ve size sonuç belirliyor. Burada gösterilen sonuçlar, kullanıcılara açıklanıyor. Sonuç olarak, kesin bir şekilde olmasa bile Apple Watch EKG sonuçlarını sizlere gösterebiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz