Ana Sayfa Haberler Yeni iOS güncellemesi ile beraber hayatımızda neler değişecek?

Yeni iOS güncellemesi ile beraber hayatımızda neler değişecek?

0

Apple’ın uzun zamandır karşımıza çıkarmaya hazırlandığı iOS 13.4 güncellemesi dün gece yayınlandı. Kullanıcılar için saat 20.00’da yayınlanan güncelleme ile birçok yenilik sunuldu. Peki iOS 13.4 ile gelen yenilikler neler, bizlere neler sağlayacak?

iOS 13.4 güncellemesinin dikkat çeken yönleri

Bizleri en çok mutlu edecek yön belkide Evrensel Satın Alma özelliği olacak. Bu zamana kadar kullanıcılar bir Apple cihazda satın aldığı uygulamayı başka bir cihazda da satın almak zorunda kalabiliyorlardı. Bu güncelleme ile iPhone, iPod Touch, iPad, Mac ve Apple TV için alınan bir uygulama her cihazda kullanılabilecek.

iCloud Dosya Paylaşımı

Sevindiğimiz bir diğer özellik iCloud Dosya Paylaşımı oldu. Bu güncelleme ile beraber bulut dosyalarınızı artık farklı kişiler ile paylaşabileceksiniz. Örnek vermek gerekirse, bulutunuzda sakladığınız bir dosyaya başkasının da ulaşması için tek gereken o kişiye dosyanın linkini göndermek olacak.

iPhone ile araba kapısı açmak?

Bir iPhone’un yapabileceği çok az şey kaldı. Bunlardan birisi de araba kapısı açabilmek olacak. Şu anda herhangi bir araba kapısı açılamasa bile, gelen güncelleme ile yakın zamanda araba üreticilerinin de desteği ile araba kapılarını iPhone ile açabileceğiz.

Yeni memojiler!

Bu güncelleme ile kullanıcılara sunulan yeni memojiler de kendilerine yer buldular.

En yeni özelliklere nasıl kavuşacaksınız?

iPhone’un Ayarlar kısmına gidin. Buradan Genel’e, oradan da Yazılım Güncelleme kısmına ilerleyin. iPhone en yeni iOS sürümünü buldu bile!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz