Ana Sayfa Haberler Apple’dan evde kalanlara sevindirici 3200 TL’lik haber!

Apple’dan evde kalanlara sevindirici 3200 TL’lik haber!

0

Corona virüsten dolayı tüm dünya alarma geçmiş durumda. Bu tedbirlerin en önünde ise evden çıkmamak ve sosyal izalasyon geçiyor. Apple, milyonlarca insanın bu durumda olduğunu bildiği için bazı güzel haberler verdi. Final Cut Pro X ücretsiz indirme haberi müjde olarak verildi

Apple’dan 3.200 TL’lik haber!

Apple’ın kendisine ait olan iki programı Final Cut Pro ve Logic Pro X tam 90 gün boyunca ücretsiz olacak. Kısaca özetlemek gerekirse Apple, profesyonel ses ve video düzenleme programlarını denemek isteyenler için ücretsiz bir hale geldi.

Apple bu durumda hakkında “Evde kalan ve yeni şeyler öğrenmek isteyen tüm kullanıcıların Logic Pro X ile harika ritimler, Final Cut Pro X ile muhteşem videolar yapacağına inanıyoruz. Ayrıca iki uygulamada belki okullarında daha önce deneyimlemiş ama evlerinde denememiş olan öğrenciler için faydalı araçlar olacak.” ifadelerini kullandı.

Final Cut Pro X İçin 10.4.5 Güncellemesi Yayınlandı

Normal zamanda bu programları 30 gün boyunca denemek ücretsizdi ancak bu süre  90 güne çıkartıldı. Logic Pro X’i yakın zamanda, Final Cut Pro’yu ise buraya tıklayarak 90 gün boyunca ücretiz deneyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz