Ana Sayfa Öne Çıkanlar Saramonic Blink500 B4 kutusundan çıkıyor

Saramonic Blink500 B4 kutusundan çıkıyor

0

Evden video çekimlerine başladığımız şu günlerde ses ile alakalı sorunları çözmek için Saramonic Blink500 B4 aldık ve kutusundan çıkarttık. Peki bize hangi çözümler sunuluyor? Saramonic Blink500 B4 kutu açılış videosu yayında!

Saramonic Blink500 B4 kutusundan çıkıyor!

Ürünü nereden satın alabilirim?

Ürünü buraya tıklayarak güvenilir ve kampanyalı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Bize neler sunacak?

Saramonic Blink500 B4 ses konusunda iPhone’a çok farklı bir çözüm sunuyor. iPhone’a taktığınız ve pile ihtiyaç duymadan çalışabilen alıcı, 2 farklı frekansta çalışarak 2 farklı verici ile iletişimde kalabiliyor. Bu da, 2 farklı verici ile ses alabileceğiniz manasına geliyor.

Kullanıcıların yaşadığı en büyük problemlerden birisi olan iPhone için kaliteden uzak kablosuz mikrofonlar sorununa farklı bir çözümle gelen Saromonic’in bu modeli bizlere 2 kişinin sesini aynı anda kaydedebilme imkanı sunuyor. Böylelikle bir video çekerken, 2 kişi karşılıklı olarak çok rahat bir şekilde sohbet gerçekleştirebiliyor ve bunu kayıt altına alabiliyorlar.

Kablosuz yaka mikronu 6 saate yakın şarj ömrü sunarken, alıcı ise iPhone’a Lightning ile bağlanıyor ve herhangi bir şarj edilme ihtiyacı istemiyor.

Bu videoda sizler için, evden çekim yaparken oluşan ses sorununu nasıl çözdüğümüzü sizlere gösterdik. Sizlerde videomuzu izledikten sonra fikirlerinizi bizlerle paylaşabilir ve bu tarz sorunlarınızı nasıl çözdüğünüzü bize yazabilirsiniz. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz