Ana Sayfa Apple iPhone 9 için yeni iddia geldi!

iPhone 9 için yeni iddia geldi!

0

Apple’ın uzun zamandır karşımıza çıkarmasını beklediğimiz uygun fiyatlı iPhone 9 modeli bir türlü tanıtılamadı. Covid-19 bu gecikmenin sebebi olarak gösterilse de, gelen yeni sızıntılar iPhone 9 tanıtım tarihi hakkında bizlere yeni bilgiler verdi.

iPhone 9 tanıtım tarihi

iPhone 9’un Mart ayının sonunda tanıtılması beklenirken Mart ayı bitmesine rağmen karşımıza halen bir model çıkmış değil. Covid-19’dan dolayı ertelenmiş gözüyle bakılan iPhone 9 için yeni gelen tarih ise heyecanlandırdı. Gelen yeni tarihlere bakılırsa iPhone 9 sadece 14 gün sonra karşımıza çıkacak.

iPhone 9

15 Nisan tarihinde karşımıza çıkması planlanan model, 22 Nisan tarihinde ön siparişe açılacak. Böylelikle 22 gün içerisinde uygun fiyatlı model karşımıza çıkmış olacak.

Uygun fiyatlı iPhone hangi özelliklere sahip olacak?

Yeni model, geçmişte olduğu gibi en yeni iPhone modellerine göre uygun fiyatlı olacak. Tasarım olarak iPhone 8 tasarımı ile gelmesi beklenen model için birdiğer iddia da modelin adının iPhone 9 olacağı. iPhone 9 ismi ile de gelmesi muhtemel modelin işlemcisi, geçmişte de olduğu gibi en güçlü iPhone işlemcisi ile aynı olacak. Bu modelde iPhone 11 serisinde kullanılan ve şu anda en güçlü mobil işlemci gözü ile bakılan A13 Bionic işlemci kullanılması bekleniyor. Ayrıca RAM tarafında 3 GB gibi bir bellek seviyesi de gelen tahminler arasında.

Kamera tarafında basit 2 arka kamera ile gelmesi ile beklenen model için şu anda bazı fiyat tahminleri de yok değil. Bu model, 64 GB için 300 dolar fiyat etiketine sahip olacakken 128 GB depolama alanı için 499 veya 399 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz