Ana Sayfa Haberler iPhone 9 için en somut kanıt geldi!

iPhone 9 için en somut kanıt geldi!

0

Uzun zamandır konuştuğumuz telefon iPhone 9 için birçok sızıntı geldi. Bu sızıntılar arasında iPhone 9 ekran boyutu, fiyatı gibi birçok soru yanıtlandı. Ancak ortaya yanlışlıkla çıkartılan son sızıntı bazı şeyleri kanıtladı.

iPhone 9 ekran boyutu ortaya çıktı!

Apple’ın ABD sitesinde aksesuarlar kısmındaki bir aksesuar dikkat çekti. iPhone 7 ve 8 için Belkin ekran koruyucuları arasında yer alan ekran koruyucusuna uygun modeller arasına iPhone SE ibaresi de eklendi.

Sızıntılar gün sonuna kadar iPhone 9’un tanıtılması yönünde. Peki iPhone 9 özellikleri nasıl olacak?

iPhone 9 özellikleri

Yeni model, geçmişte olduğu gibi en yeni iPhone modellerine göre uygun fiyatlı olacak. Tasarım olarak iPhone 8 tasarımı ile gelmesi beklenen model için birdiğer iddia da modelin adının iPhone 9 olacağı. iPhone 9 ismi ile de gelmesi muhtemel modelin işlemcisi, geçmişte de olduğu gibi en güçlü iPhone işlemcisi ile aynı olacak. Bu modelde iPhone 11 serisinde kullanılan ve şu anda en güçlü mobil işlemci gözü ile bakılan A13 Bionic işlemci kullanılması bekleniyor. Ayrıca RAM tarafında 3 GB gibi bir bellek seviyesi de gelen tahminler arasında.

Kamera tarafında basit 2 arka kamera ile gelmesi ile beklenen model için şu anda bazı fiyat tahminleri de yok değil. Bu model, 64 GB için 300 dolar fiyat etiketine sahip olacakken 128 GB depolama alanı için 499 veya 399 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz