Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple kulaklık konusunda bir ilki yapabilir

Apple kulaklık konusunda bir ilki yapabilir

0

Apple hakkında uzun zamandır var olan sızıntılar arasında Apple’ın yeni bir kulak üstü kulaklık çıkartacağı vardı. Yıllardır süren Apple kulaklık sızıntısı sona gelmiş olabilir.

Apple kulaklık sızıntısı sona gelmiş olabilir

Ortaya atılan iddialara göre Apple bu Haziran ayında WWDC’de kendi kulak üstü kulaklıklarını tanıtacak. Şu ana kadar kulak içi kulaklıklar konusunda AirPods ile büyük bir başarı yakalayan Apple’ın kulak üstü kulaklık modeli bulunmuyor. Peki bu zamana kadar Apple nasıl bir yol izledi?

Apple, AirPods serisi ile kulak içi kulaklık modellerini kullanıcılara sunarken, kulak üstü kulaklık modellerinde ise geçtiğimiz yıllarda satın aldığı Beats markasını kullandı. Son zamanların en dikkat çekici ürünleri arasında yer alan Beats Solo serisi, Apple’ın kulak üstü kulaklık modelleri olarak karşımıza çıktı. Şimdi ise Apple tamamen kendisine ait bir model ile karşımıza çıkacak. Sızıntılara göre bu kulaklık AirPods serisinde olduğu gibi üst seviye özelliklere sahip olacak. Bu model 350 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkarken tasarım olarak ise Bose 700 modeline benzeyecek.

Kısaca baktığımız zaman, Apple kulak içi kulaklık modellerinde olduğu gibi kulak üstü kulaklık modellerinde de kendi kulaklıklarını bize sunacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz