Ana Sayfa Haberler iOS 13.4.1 ve iPadOS 13.4.1 güncellemeleri yayınlandı!

iOS 13.4.1 ve iPadOS 13.4.1 güncellemeleri yayınlandı!

0
iOS 12.3 Beta

Apple geçtiğimiz günlerde büyük bir güncelleme olarak karşımıza çıkan iOS 13.4 güncellemesini yayınlamıştı. Şimdi ise, iOS 13.4’ün deyim yerindeyse eksikliklerini kapatan iOS 13.4.1 yayınlandı. Aynı zamanda iPad işletim sistemi iPadOS için de yeni güncellemeler var.

Yeni güncelleme neleri getirdi?

Yeni güncelleme iPhone’lar için 2 ana başlıkta yayınlandı. İlk başlık, iOS 13.4 çalıştıran iPhone’ların, iOS 9.3.6 ve daha eski, OS X El Capitan 10.11.6 ve daha eksi sürümleri çalıştıran cihazlar ile FaceTime yapamama sorununa yönelikti. Bu güncelleme ile beraber sorun çözüme kavuşturuldu.

Bir diğer başlık ise ana ekranda bulunan hızlı eylemler menüsündeki sorunu giderdi. Kullanıcılar güncellemeyi yapmalarının ardından ana ekrandan kolay bir şekilde Bluetooth’u seçebilecek ve herhangi bir hata ile karşılaşmayacaklar.

iPadOS 13.4.1 bize neler sunuyor?

iPad’e gelen yeni güncelleme 3 ana başlıkta karşımıza çıkıyor. İlk 2 başlık, biraz önce iPhone’lar için çözülen FaceTime ve Bluetooth ayarlarını seçememe sorununa yönelik. iPad kullanıcıları da bu güncelleme ile beraber sorunlardan kıurtuşmuş olacak. Geriye kalan başlık ise, 4. nesil ve 2. nesil iPad Pro kullanıcılarına yönelik. Bu nesilleri kulanan iPad Pro kullanıcıları, güncellemenin ardından el fenerinin açılamaması sorunundan kurtulmuş olacak.

Her iki güncellemenin de detaylarına baktığımızda sorunların giderildiğini görüyoruz. Sizce bu güncellemeler tüm sorunları giderdi mi?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz