Ana Sayfa Haberler iOS 14 ile beraber Widget’lar iPhone’a gelebilir

iOS 14 ile beraber Widget’lar iPhone’a gelebilir

0

iPhone 12 serisi ve iOS 14’ün resmi olarak tanıtılmasına henüz 7 ay varken bu ikili hakkında sızıntılar son zamanlarda oldukça fazla karşımıza çıkmaya başladı. Özellikle iOS 14 hakkındaki sızıntılar insanları heyecanlandırmaya başlamış durumda.

iOS 14 hakkındaki sızıntılar

iOS 14 hakkında ortaya atılan sızıntı görseller bizlere birçok şeyi gösterdi. Bugüne kadar gelen iki sızıntı ile beraber iPhone 12 duvar kağıtları nasıl olacak görmüştük. Şimdi ise deyim yerindeyse sızıntılara göre oluşturulan bir konsept ile iPhone’da duvar kağıdını nasıl dolduracağımızı gördük.

Bu görüntü direkt olarak bir sızıntı değil ancak ortaya çıkan sızıntılardan oluşturulmuş bir konsept. Konsepte göre Android işletim sistemine sahip telefonların yıllardır kullandığı Widget özelliği iPhone’a da geliyor.

  • Klasik bir hareketsiz ikon
  • Data veya düğmeleri gösterebilen yeni bir simge
  • Tam boyutlu bir widget

Karşımıza çıkan konsept tasarımı oldukça gerçekçi. Eğer ele alınan sızıntıların doğruluk payı var ise, iPhone’larımız Aralık ayının başı gibi bu hale bürünebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz