Ana Sayfa Apple iPhone 11 fiyatları bazı ülkelerde düşüyor!

iPhone 11 fiyatları bazı ülkelerde düşüyor!

0

Apple’ın iPhone satışlarını önemsediği açık bir gerçek. iPhone satışlarının düşmesi üzerine yapılan indirim hamlesi de bu önemseyişin somut bir kanıtı oldu. Peki iPhone’a ne kadar indirim geldi?

iPhone’a ne kadar indirim geldi?

Apple en çok önem verdiği pazar olan Çin pazarında büyük denebilecek bir indirime gitti. Dikkat çeken taraf ise indirime giren ürünlerin en yeni iPhone modelleri iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max oluşu.

Modellere bakıldığı zaman indirim oranı yüzde 10 ila yüzde 20 arasında değişiyor. iPhone 11 Pro Max genel olarak 225 dolar, iPhone 11 Pro genel olarak 170 dolar ve iPhone 11 modeli de genel olarak 70 dolar indirime girmiş oldu. Bu indirim sonrasında satış fiyatları ortalama olarak iPhone 11 Pro Max 64GB için 1130 dolar, iPhone 11 Pro için 1055 dolar ve iPhone 11 için 710 dolar olarak belirlenmiş durumda.

İndirim oranları radikal bir seviyede karşımıza çıkıyor. Bu indirimler henüz ülkemizde uygulanmasa bile artan dolar kuru ile beraber biraz zor gibi duruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz