Ana Sayfa Haberler iPhone 12 ekran boyutları için yeni sızıntılar var

iPhone 12 ekran boyutları için yeni sızıntılar var

0

Apple hakkında ortaya çıkan sızıntıların sayısı diğer rakiplerine göre daha fazla olsa bile bu sızıntılar genel olarak doğru çıkabiliyor. Yeni gelen bu sızıntılar arasında, iPhone 12 ekran boyutları hakkında bilgiler var.

Yeni iPhone 12 sızıntıları var!

Apple, Covid-19 ilerleyen aylarda dünyada daha büyük sıkıntılara yol açmazsa yıl sonunda iPhone 12 serisi ile karşımıza çıkacak. Ortaya atılan sızıntılarda bu serinin 4 farklı modelden oluştuğu gösteriliyor.

Modellerin isimleri iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max olarak adlandırılmış. iPhone 12 olarak 2 farklı model, farklı ekran seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. 5.4 inç ve 6.1 inç büyüklüğündeki ekranlara 2 kamera eşlik ediyor.

iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max’de ise 6.1 inç ve 6.7 inç büyüklüğündeki ekrana 3 farklı kamera ile LİDAR tarayıcı eşlik ediyor. Ayrıca Pro olmayan iPhone 12 modellerinde, iPhone 11 serisinde olduğu gibi paslanmaz çelik yerine alüminyum kullanıldığını görmek mümkün.

Şu ana kadar sızıntılar birçok bilgiyi bize verse bile kesin olarak bir şey söylemek mümkün değil. Kesin bilgi istiyorsan en az 6 ay daha beklememiz gerektiği bir gerçe.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz