Ana Sayfa Haberler Apple yüz siperliği hakkında açıklama yaptı

Apple yüz siperliği hakkında açıklama yaptı

0

Apple’ın Covid-19 ile mücadelesini hem maddi hem manevi hemde farklı çözümler olmak üzere devam ettiriyor. Apple’ın, yüz siperliği üreteceğini duyurmasının ardından şimdi de bu spikerliğin nasıl kullanılacağı açıklandı. Ayrıca Apple yüz siperliği temizliği hakkında da uyarılarda bulundu.

Apple siperlik hakkında yardım sayfası yayınladı!

Apple bugün kendi internet sitesi üzerinden üretimini gerçekleştireceği siperliğin yardım sayfasını yayınladı. Yardım sayfasında siperlik hakkında monte etme ve yardım edici bilgiler bilgiler gibi detaylar kullanıcılar ile paylaşıldı.

Yayınlanan sayfada siperlik hakkında merak edilenlere de değinildi. Siperlik birden fazla kullanılabilecek. Ayrıca yapılan testlerde yüz siperliğinin temizlenmesi için %70 Etanol, %70 İzopropil Alkol, %6 Çamaşır Suyu  ve % 3 Hidrojen Peroksit maddelerinin kullanılmasının uygun görüldüğü belirtildi.

Apple’ın normal zamanlarda üretimini gerçekleştirdiği ürünlerden bu ürün oldukça farklı. Apple, Covid-19 ile mücadelesine daha farklı ürünler ile devam edecek mi bilinmiyor ancak şu ana kadar atılan adımlar dahi oldukça tatmin edici.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz