Ana Sayfa Apple iPhone üreticisinden solunum cihazı kararı

iPhone üreticisinden solunum cihazı kararı

0
Apple ve Foxconn 2019'da Hindistan'da Üretim Yapmayı Planlıyor!

Apple’ın en değerli üreticileri arasında yer alan Foxcoon, tüm dünyada yaşanan Covid-19 salgını için harekete geçiyor. iPhone üreticisi Foxcoon, dünyada birçok üreticinin yaptığı gibi fabrikalarında solunum cihazı üretmeye hazırlanacak.

Foxcoon fabrikalarında solunum cihazı üretecek

Üretilen milyonlarca iPhone’un çıkış yaptığı fabrika, bazı üretim yerlerinde artık iPhone üretmeyecek yada yeni başka fabrikalar değiştirilecek. Foxcoon’un yeni kararı, Tıbbi teknoloji şirketi Medtronic‘in CEO’su Omar Ishrak açıklaması sayesinde ortaya çıktı. Tüm dünyada artan solunum cihazı için duyarlı bir davranış sağlayan Foxcoon da solunum cihazı üreten firmaların arasına katılacak.

Medtronic ve Foxcoon’un yaptığı anlaşma diğer açıklamalar ile de kesinleşti. Sağlık alanındaki teknolojilerde üst seviyede olan Medtronic, üretim konusunda Apple’ın en büyük sağlayıcısından güç almaya hazırlanıyor. Kısa bir süre içinde ise üretilen cihazların kullanımına başlanması planlanıyor.

Yapılan bu duyarlı hareket aslında ilk değil. Daha önce ülkemizde de birçok firma fabrikalarını solunum cihazı üretebilmek veya maske üretimine destek olmak için değişikliğe uğratmıştı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz