Ana Sayfa Haberler WhatsApp için uzun zamandır beklenen özellik geldi!

WhatsApp için uzun zamandır beklenen özellik geldi!

0

Tüm dünyadaki iletişimin yüz yüzeden sanal ortama geçmesi ile beraber mesajlaşma uygulamaları da bu doğrultuda güncellemeler yayınlamaya başladı. WhatsApp gruplarından görüntülü konuşma özelliği için güzel haber geldi.

WhatsApp gruplarından görüntülü konuşma özelliği

WhatsApp kendi twitter hesabından kullanıcılar ile yeniliklerini duyurmaya devam ediyor. Eklenen yenilikler arasında, grupları ile bolca sohbet etmeyi sevenleri mutlu edecek haberler var.

Atılan tweet’ten milyonlarca kullanıcıya verilen haberde, bundan sonra 4 kişi ve altından üye sayısı bulunan grubplarda tek tuş ile görüntü konuşma mümkün hale gelecek.Grup sohbet ekranında arama tuşuna bastığınızda arama yapmak istediğiniz kişileri seçecek ve görüntülü veya sesli arama tuşlarına basmanız yeterli olacak.

Güncelleme ülkemizde de yayınlanmış durumda. Özelliği kullanmanız için App Store’a giderek WhatsApp’ı güncellemeniz yeterli olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz